Гарячий день у парламенті: 20 вересня Порошенко виступить з посланням до ВР

 

У четвер, 20 вересня, президент Петро Порошенко виступить на пленарному засіданні Верховної Ради зі щорічним посланням.

Про це під час погоджувальної ради лідерів фракцій та голів парламентських комітетів заявив голова ВР Андрій Парубій.

“До нас вже прийшов лист про те, що 20 вересня на пленарному засіданні Верховної Ради України, відповідно до ст. 106 Конституції України, буде щорічне послання [президента] до Верховної Ради України про внутрішнє і зовнішнє становище”, – сказав спікер.

За словами представника глави держави в парламенті Ірини Луценко, того ж дня, 20 вересня, планується перше голосування за зміни до Конституції щодо зовнішньополітичного курсу України до ЄС та НАТО, а також голосування за постановуз приводу порядку розгляду застережень Конституційного Суду щодо депутатської недоторканності.
Крім того, на четвер, 20 вересня, голова ВР анонсував голосування за зміни Конституції щодо перейменування Дніпропетровської і Кіровоградської областей.

Читайте також:
Над прірвою за крок від хижої орди.
Головне з послання президента до парламенту 2017 року

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна