У Києві відправили під домашній арешт жінку, яка з вікна стріляла по людях

 

Слідчі Голосіївського відділу поліції Києва повідомили про підозру 61-річній киянці, яка з травматичної зброї поранила 20-річну дівчину.
Про це інформує прес-служба столичної прокуратури.

“11 вересня 2018 року, перебуваючи у власній квартирі на вул. Велика Васильківська у Голосіївському районі столиці, 61-річна киянка з вікна своєї квартири із пневматичної гвинтівки вистрілила у 20-річну дівчину, яка зі своїм знайомим відпочивала на лавці у дворі будинку.
В результаті протиправних дій потерпіла отримала поранення правого плеча та була госпіталізована до лікарні”, – йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури міста Києва.

Відомство поширило фото гвинтівки з набоями, які застосовувала стряльчиня.

Відтак зловмисниці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України, та обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту строком на два місяці.

За вчинене літній жінці загрожує до семи років позбавлення волі.

Читайте також:
На Миколаївщині літній чоловік стріляв із “самопала” по дітях
– четверо поранених

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна