Форум YES 2018: виступи кандидатів у президенти й відгуки соцмереж. ВІДЕО

 

На дводенному форумі Yalta European Strategy (YES 2018) у Києві 14-15 вересня, організованому Фондом Пінчука, були виступали два діючі президенти – України та Естонії (Керсті Кальюлайд), прем’єр-міністр Володимир Гройсман, екс-президенти України (Леонід Кучма) та Польщі (Александр Квасневський), колишня держсекретар США Кондоліза Райз, екс-прем’єри Британії Тоні Блер, Швеції – Карл Більдт, України – Юлія Тимошенко, віце-президент Єврокомісії Валдіс Домбровскіс, спецпредставник США у справах України Курт Волкер, знаменитий рок-співак Боно, багато інших відомих політиків, урядовців, державних і громадських діячів.

Новинарня” зібрала відео промов провідних українських політиків, зокрема – найбільш рейтингових кандидатів у президенти (Тимошенко, Порошенка, Гриценка, Вакарчука). А також деякі відгуки з соцмережі про виступи на форумі.

Юлія Тимошенко

Петро Порошенко

Святослав Вакарчук

Анатолій Гриценко

Володимир Гройсман

Юрій Луценко

Читайте також:
Вакарчук про похід у президенти: Владу мають взяти ті, кому довіряє суспільство



Читайте також:
Соцопитування: Порошенко вийшов на друге місце після Тимошенко,
Зеленський – третій

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна