Загострення на фронті: 38 обстрілів, ворог застосовує важкі міномети, БМП і ПТКР

 

За минулу добу, 13 вересня, на Донбасі бойовики російсько-окупаційних бандформувань 37 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, один український військовослужбовець отримав поранення.
Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу операції Об’єднаних сил.

Зазначається, що противник шість разів використав важке озброєння.

Обстріли зафіксовані в районах Станиці Луганської, Кримського, Новотошковського, Луганського, Троїцького, Верхньоторецької, Авдіївки, Пісок, Красногорівки, Мар’їнки, Березового, Старогнатівки, Гранітного, Чермалика, Павлополя, Гнутового, Водяного, Лебединського та Широкіного.

“Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Крім того, з мінометів калібру 82 мм ворог обстрілював позиції Об’єднаних сил поблизу населених пунктів Чермалик, Гнутове та Водяне, а з міномета 120-го калібру – біля Чермалика та Кримського. Також протягом минулої доби в районі населених пунктів Кримське, Троїцьке, Чермалик та Гнутове наші опорні пункти були обстріляні з озброєння бойових машин піхоти. А поблизу Новотошківського та Гранітного ворог застосував протитанкові керовані ракети”, – йдеться в повідомленні.

За даними розвідки, минулої доби було знищено одного та поранено чотирьох бойовиків російсько-окупаційних військ.

Крім того, від початку доби, 14 вересня, станом на 7:00, зафіксовано чотири обстріли. Протягом доби втрат в лавах ЗСУ немає.

Читайте також:
Стрілянина в Донецьку: роззброїли піар-батальйон Прилєпіна

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна