Луценко анонсував подання на депутата через розкрадання коштів оборонпрому

 

Народного депутата, причетного до корупційних схем та розкрадання коштів оборонної галузі, мають притягнути до кримінальної відповідальності.
Про це на брифінгу в Дніпрі 8 вересня заявив генеральний прокурор Юрій Луценко, повідомляє “5-й канал“.

Луценко наголосив, що найближчим часом скерує до Верховної Ради подання на зняття з нардепа недоторканності. Однак, про кого саме йдеться не уточнив.

За його словами, фігурант причетний до привласнення 278 об’єктів нерухомості. У цьому списку – будинки культури, РАЦС, інститут трубної промисловості, аеродром Кам’янка. Ці об’єкти вже повернули державі, і тепер депутат має понести за це кримінальну відповідальність.

“Військовий завод, ракетний завод, директор якого – справа його вже знаходиться в суді, а на відкритті сесії Верховної Ради я внесу подання на відповідного народного депутата України, який причетний до цього, я б сказав, безпрецедентного аморального вчинку, знищення фактично частини оборонної промисловості нашої країни”, – сказав Юрій Луценко.

Читайте також:
Генпрокурор вніс до ВР подання на притягнення нардепа Поромарьова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна