За добу знищено двох бойовиків. Уранці під Кримським працювала артилерія

 

Минулої доби, 6 вересня, російські окупанти 28 разів відкривали вогонь по позиціях Об`єднаних сил на Донбасі. Втрат серед українських військовослужбовців не допущено.

Як повідомляється у ранковому зведенні штабу ООС, противник вів прицільний вогонь із озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районах населених пунктів Кримське, Золоте-4, Майорськ, Південне, Піски, Красногорівка, Мар’їнка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

За даними розвідки, протягом доби двох окупантів знищено та ще трьох поранено.

Від початку доби 7 вересня, до 7:00, ворог п’ять разів обстріляв позиції Об’єднаних сил поблизу Кримського, Гнутового та Водяного.
При цьому, грубо порушивши умови „шкільного” перемир’я, по позиціях поблизу Кримського вогонь вівся із застосуванням артилерії. Втрат серед українських захисників немає.

Напередодні окупанти з великокаліберних кулеметів обстріляли житловий сектор міста Красногорівка.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.