Із Лук’янівського СІЗО зник в’язень-убивця. ОНОВЛЕНО

 

Із Лук’янівського слідчого ізолятора в Києві зник ув’язнений Віталій Пушкін. Згодом надійшло підтвердження, що він утік.

Про зникнення арештанта заявила прес-секретар Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Інна Попова, додавши, що зниклий був наркозалежним.

“Інформації, чи він втік, чи він десь в СІЗО і його не можуть знайти, немає. Наразі немає його статусу”, – пояснила речниця в коментарі “Українській правді”.

За її словами, на місці події керівник управління, всі його заступники, слідчі та оперативники.

За словами Попової, в’язня шукають уже майже добу. Його відсутність помітили ввечері 6 вересня, о 20.30, але точної інформації, коли саме він зник, наразі немає.

Зникнення арештанта підтвердила також речниця столичної поліції Оксана Блищик.

Адвокат Сергій Старенький у “Фейсбуці” повідомив, що Пушкін – це той в’язень, який в січні 2017 року проломив голову співробітнику СІЗО.

ОНОВЛЕНО. У поліції підтвердили інформацію про втечу засудженого.

Як повідомили у прес-службі поліції Києва, утікач – Віталій Пушкін, якого засудили за вбивство.

“О 12:37 чергова частина Головного управління Національної поліції у Києві отримала інформацію від чергового СІЗО: працівники ізолятора виявили відсутність одного із засуджених”, – йдеться в повідомленні.
Ним виявився житель Київської області 1999 року народження Віталій Пушкін. Він засуджений за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

“Прикмети: зріст 165 см, худорлява статура, волосся русяве, овальне обличчя, високий лоб, прямі брови, карі очі, широкий ніс, тонкі губи”, – повідомили в поліції.

Читайте також:
У Лук’янівському СІЗО вбили арештанта

Прокуратура порушила справу через бунт “Торнадо” в СІЗО. ПОДРОБИЦІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна