Спідниці-пояси й нігті з логотипом “Шанель”. Геращенко розповіла про стиль представниць ОРДЛО в Мінську

 

Представники окупованих районів Донецької й Луганської областей (ОРДЛО) на переговорах у Мінську демонструють вкрай низький смак у підборі вбрання та аксесуарів.
Як передає “Новинарня“, про це написала у “Фейсбуці” учасниця гуманітарної підгрупи ТКК з українського боку, перша заступниця голови Верховної Ради Ірина Геращенко.

“Українську делегацію вже мало чим можна вивести з себе або здивувати в Мінську. Навіть суровим донецьким і луганським “гламуром”, – заявила переговорниця.

Вона розповіла: “Ми бачили білі ботфорти і чудернацькі плаття з “лєбєдіной опушкой”, кофтинки-“павутинки” і “чорні сєточки”, спідниці-пояси, значки “рєспублік” на лацканах піджаків, портфелі, перемотані колорадськими стрічками…”

“Хоча, зізнаюся, перша зустріч з “прекрасним” таки видалась “нєзабиваємой”: одна з “представітєльніц” вплела георгіївську ленточку в косу, а ще і стрази-буси, а ще й манікюр  де на кожному нігті намальований логотип “Шанель”.
Отож… Зате чудовий досвід для збереження спокою, тренінг для вилиць і жовн”, – жартома додала вона.

Читайте також:
Геращенко про свій демарш на ТКГ в Мінську:
Сепаратисти погрожували моїм дітям

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна