Після стрілянини на Печерську вдома у стрільця знайшли “арсенал” зброї

 

Увечері 4 вересня в Києві сталася стрілянина на вулиці Михайла Бойчука.  Поліцейські з’ясували, що між охоронцем та двома невідомими  виник конфлікт, у результаті якого один із учасників  дістав пістолет та зробив кілька пострілів. У результаті охоронця із вогнепальними пораненнями  в обличчя та шию доставили в лікарню.

За даними ТСН, зброя була травматична.

Начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко розповів, що оперативники встановили особу стрільця та затримали його.
Це – 26-річний уродженець Донецької області, який на даний час проживає в Києві, повідомляє сайт ГУ НП.

Надалі в його помешканні провели обшук. У квартирі виявили дві гранати, пістолет- кулемет та кілька одиниць зброї, попередньо – переробленої під стрільбу гумовими кулями. Усе це відправили для проведення експертизи.

Правоохоронці вивчають записи з камер відеоспостереження, які б могли зафіксувати момент злочину, та розшукують іншого фігуранта.

Убивця офіцера ЗСУ в Києві отримав довічне ув’язнення.

Слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Читайте також:
Убивця офіцера ЗСУ в Києві отримав довічне ув’язнення

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна