Бойовики вже не підозрюють двох чоловіків, яких шукали у справі про вбивство Захарченка

 

Спростована причетність до вибуху в донецькому кафе “Сепар” двох чоловіків, чиї фотографії публікувало так зване “МВС ДНР”.

Про це повідомила прес-служба окупаційного відомства.

Раніше на ресурсі “МВС ДНР” була розміщена інформація про розшук осіб, що перебували 31 серпня в кафе “Сепар” і, можливо, “мають відомості про деталі теракту”, в результаті якого загинув ватажок “ДНР” Олександр Захарченко.

Потім російські бойовики “ДНР” заявили, що не підтверджена причетність до інциденту осіб, чиї фотографії були розміщені раніше.

Як інформувала “Новинарня“, ватажок бойовиків “ДНР” Олександр Захарченко загинув в результаті вибуху в донецькому кафе “Сепар” 31 серпня. За однією з версій, до замаху причетний його охоронець. Разом із Захарченком загинув його охоронець Доценко.
Бойовики заявляли про 14 затриманих у зв’язку з підривом.

Читайте також:
Похорон Захарченка: тисячі бюджетників, закрита труна, Хірург,
Гоблін і Няш-Мяш. ФОТО, ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна