Представники ЄС узгодили продовження індивідуальних санкцій проти Росії

 

Посли держав-членів Євросоюзу схвалили рішення щодо продовження індивідуальних санкцій проти Росії за агресію проти України.
Про це повідомив президент Петро Порошенко.

“Вітаю новину з Брюсселя про логічне рішення послів ЄС продовжити на півроку індивідуальні санкції проти Росії щодо більше 150 осіб та близько 50 компаній за агресію проти України”, – написав глава держави у “Фейсбуці” 5 вересня.

Раніше брюссельський кореспондент “Радіо Свобода” Рікард Йозвяк повідомив, що зі списку вочевидь виключать убитого лідера проросійських бойовиків на Донбасі Олександра Захарченка. Таким чином список складатиметься із 154 осіб та 44 компаній.

Індивідуальні санкції Євросоюзу вперше були запроваджені 17 березня 2014 року та постійно подовжувались на півроку. Востаннє Рада ЄС перезатверджувала їх у березні. Зараз вони є чинними до 15 вересня 2018 року.

Читайте також:
“Я завжди згадую про Крим”:
Трамп назвав умову послаблення санкцій проти Росії

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна