Вуличний вибух із пораненим у Харкові: поліція затримала підозрюваного луганця

 

У Харкові внаслідок вибуху саморобного пристрою у дворі багатоповерхівки постраждав чоловік.

Як повідомили у прес-службі ГУ Нацполіції в Харківській області, у ніч на 4 вересня, близько 1:50, на бульварі Жасминовому біля одного з будинків невідомий кинув вибуховий предмет. За викликом виїжджала слідчо-оперативна група та фахівці вибухотехнічного управління. Працівники поліції провели огляд місця події та зібрали речові докази. Попередньо встановлено, що стався вибух саморобного вибухового пристрою.

Внаслідок події до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги доставили 30-річного чоловіка з осколковим пораненням. Стан його здоров’я задовільний.

Поліцейські затримали підозрюваного зловмисника. Ним виявився 33-річний уродженець Луганської області.

“Чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зараз поліцейські встановлюють всі обставини та мотиви скоєння злочину”, – повідомили в ГУ НП.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 3 до 7 років ув’язнення.

Слідчі дії тривають.

Як інформувала “Новинарня“, у січні 2018 року в Харкові вибухнув покинутий пакунок на вулиці, були поранені жінка з дитиною.

Читайте також:
У Харкові СБУ затримала сепаратистку, що підклала вибухівку
під пам’ятник УПА. ФОТО, ВІДЕО

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна