В ОРДЛО незаконно зайшла з Росії колона вантажівок з озброєннями, – ОБСЄ

 

Спостерігачі місії ОБСЄ зафіксували чергову колону вантажівок зі зброєю, які перетинають український кордон з боку Росії.
Про це українське представництво при ОБСЄ у Відні повідомило на своїй сторінці у “Твіттері” 3о серпня.

“Незважаючи на обмеження з боку Росії, СММ ОБСЄ зафіксувала на Донбасі вантажівки, які незаконно перетинали українсько-російський кордон з території РФ, перевозячи боєприпаси для російської важкої зброї в Хрустальному (кол. Красний Луч – “Н”), а також нові зразки російських систем радіоелектронної боротьби”, – йдеться в повідомленні.

Як видно з підпису до інфографіки, аерофотозйомка колони була проведена БПЛА місії ОБСЄ в районі прикордонного села Манич (Амвросіївський район Донецької області), непідконтрольна уряду України територія.

Незважаючи на обмеження з боку Росії, СММ ОБСЄ зафіксувала на Донбасі вантажівки, які незаконно перетинали укр.-рос. кордон з території РФ, перевозячи боєприпаси для російської важкої зброї в Хрустальному, а також нові зразки російських систем радіоелектронної боротьби pic.twitter.com/vWGoOgj7Mx

Читайте також:
Спостерігачів ОБСЄ обстріляли під Горлівкою

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна