Доньки-двійнята Порошенка вступили до університетів у Лондоні

 

Дочки президента України Петра Порошенка Олександра та Євгенія здобуватимуть освіту у Великій Британії.
Про це повідомила дружина президента Марина Порошенко агентству “Інтерфакс-Україна” у п’ятницю, 31 серпня.

“Дочки вступили до University of the Arts in London та University College London на спеціальності “Анімація” та “Економіка”. У цьому рішенні ми підтримали їх, щоб надати можливість дівчаткам самостійно отримати професію на загальних умовах – без привілеїв, що вони діти президента України”, – ідеться в коментарі Марини Порошенко на запит інформагентства щодо навчання дочок глави держави.

За словами першої леді, Олександра та Євгенія Порошенко успішно склали всі іспити та отримали високі результати.

“Ми як батьки ними пишаємося. Хочу наголосити, що після отримання освіти вони планують повернутися до України і працювати на благо українського народу”, – наводить слова Марини Порошенко її прес-служба.

Як відомо, старший син Петра Порошенка – Олексій (1985 р.н.) – є народним депутатом України, середульший – Михайло (2001 р.н.) – навчається у Великій Британії, у престижному коледжі Concord.
Дочки Євгенія й Олександра – двійнята 2000 р.н.

Читайте також:
Порошенко пояснив, як на його синові виявився светр Russia

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна