На Львівщині п’яний поліцейський за кермом збив на смерть двох юнаків

 

У Бродівському районі Львівської області внаслідок ДТП за участі п’яного працівника поліції загинули двоє юнаків.

Як повідомили у прес-службі ГУ Нацполіції Львівщини, дорожньо-транспортна пригода сталася близько 23:50 28 серпня в селі Жарків. На сільській вулиці відбулося зіткнення автомобіля Renault Trafic під керуванням 25-річного жителя Бродівського району та скутера, на якому їхали жителі одного із сіл цього ж району.
Внаслідок ДТП на місці події загинули 18-річний водій скутера та його 19-річний пасажир.

За кермом автофургона, поза службою, перебував працівник одного із підрозділів поліції Львівщини.

“За результатами медичного огляду встановлено, що водій автомобіля, працівник поліції, перебував у стані алкогольного сп’яніння”, – повідомили в ГУ НП.

Фото: ФБ Віка Балицька

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, – карається позбавленням волі на строк до дванадцяти років).

Член поліцейської комісії в управлінні патрульної поліції Львівщини Вікторія Балицька уточнила в соцмережі, що поліцейський, який скоїв смертельне ДТП, є працівником Буського відділення поліції.

За повідомленням департаменту цивільного захисту Львівської ОДА, зіткнення автофургона та скутера відбулося на вулиці Центральній у селі Жарків. За кермом автомобіля перебував житель села Пеняки Бродівського району, загиблими юнаками виявилися двоє його односельців.

Читайте також:
Працівника СБУ, який напідпитку спричинив смертельну ДТП,
посадили на три роки

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна