Порошенко кличе ветеранів у владу, але краще позапартійних

 

Президент Петро Порошенко закликав до позапартійності ветеранського руху.

Таку думку глава держави озвучив на волонтерському та ветеранському форумі “Там, де ми, – там Україна” в Києві у середу, 22 серпня.

“Поважаючи індивідуальні політичні погляди кожного з вас, я закликаю, однак, до позапартійності ветеранського руху”, – сказав президент.

Він висловив думку, що на виборах ветерани мають “першочергове право кандидувати і вливатися у владу”, як центральну, так і у органи місцевого самоврядування.

“Я думаю, що це нечесно, неправильно і несправедливо, коли ветерани є в оперативному резерві лише у військкоматах. Вони мають бути в кадровому резерві кожного органу місцевого самоврядування, кожного міністерства, комітету”, – переконаний Порошенко.

За його словами, серед 350 тисяч учасників бойових дій є люди різних політичних поглядів і це об’єктивний зріз суспільства.

“Але я твердо переконаний, ми з вами єдині в головному. Всі ми, від солдата до верховного головнокомандувача, знаємо, що теперішня російсько-українська війна – це справжня війна за Незалежність нашої держави. Це російські війська знаходяться на нашій землі… Ні в кого з нас немає жодного сумніву, що розпочала цю війну Росія. І що в цій війні ми відстоюємо свої цінності, свою свободу, своє право вибирати подальший розвиток нашої держави. І ми вибрали цей напрямок і це є європейський напрямок, європейський вибір”, – підкреслив Порошенко.

Читайте також:
Порошенко не прийматиме російські умови для припинення війни на Донбасі

“Зліт посестер” під Києвом: як зароджується жіноча ветеранська організація

Ветеран АТО – керівник РДА на Чернігівщині затриманий на хабарі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна