Дружина вбитого сумського екс-депутата втекла з водієм до Росії, – поліція

Дружина загиблого Жука зникла разом з донькою та водієм

Зниклі дружина, донька та водій екс-депутата Сумської міськради Анатолія Жука, як виявилося, виїхали до Росії і попросили там політичного притулку.
Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін.

“За нашими даними, жінка була затримана прикордонникам РФ під час незаконного перетину кордону в районі Єлизаветовки Глушковського району Курської області. Незрозуміло за яких обставин, але невтішна вдова та колишній водій запросили у РФ політичного притулку”, – написав голова кримінальної поліції в “Фейсбуці” ввечері 21 серпня.

Аброськін нагадав, що дружина Жука Ганна перебувала поряд із ним під час вбивства у дворі їхнього будинку в Сумах.

Одразу після злочину вона відмовлялася співпрацювати з поліцією, посилаючись на свій хворий стан. Згодом жінка зникла разом із донькою та водієм загиблого.

У поліції вважають, що Ганна Жук може бути причетна до вбивства свого чоловіка.

“Ми продовжуємо проводити всі необхідні оперативно-розшукові та слідчі дії з метою встановлення особи, або осіб, причетних до вбивства, а також з’ясування всіх обставин скоєного злочину”, – зазначив Аброськін.

Як інформувала “Новинарня“, 2 серпня в Сумах застрелили колишнього міського депутата, екс-директора департаменту містобудування та земельних відносин Сумської міської ради 35-річного Анатолія Жука, пов’язаного з кримінальними колами.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна