Вибухи на складі боєприпасів “ЛНР” під Жолобком: шість трупів, чотири знищені БМП, – “ІС”

 

В окупаційних військах на Луганщині (так званий “2-й армійський корпус ЛНР”) триває розслідування у зв’язку з вибухами на складі боєприпасів у районі населеного пункту Жолобок, що відбулися 14 серпня.
Як передає “Новинарня“, про це йдеться у зведенні групи “Інформаційний спротив” від 17 серпня.

Зазначається, що внаслідок вибухів шість окупантів загинули, не менше десяти були поранені, знищено чотири БМП й вантажівку.

“У штабі 2 АК заявляють про роботу українських мінометників, в середовищі бойовиків говорять про недотримання заходів безпеки на тлі розпивання самими окупантами на складі спиртних напоїв”, – сказано у зведенні “ІС”.

“Однак російські «радники» при штабі 2 АК, які беруть участь у розслідуванні події, заявили про «навмисний характер» вибуху і розглядають питання причетності до організації даної НП місцевого комбрига (позивний «Джафар»). При цьому російські офіцери заявляють, що раніше у даного комбрига при перевірках були виявлені серйозні недостачі палива і боєприпасів, у зв’язку з чим, на їхню думку, він і міг організувати вибухи для приховування повного масштабу розкрадених матеріально-технічних засобів”, – ідеться в звіті, який поширив координатор “ІС” нардеп Дмитро Тимчук.

Читайте також:
InformNapalm знайшов докази виготовлення бойовиками “ЛНР”
саморобної вибухівки з російських мін

Тепер це “смуга забезпечення”: ЗСУ просунулися під Жолобком. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна