Доба ООС: 41 обстріл, ворог активно застосовує артилерію, двоє поранених

 

Упродовж минулої доби, 13 серпня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася контрольованою.
Противник 41 раз відкривав вогонь по позиціях українських військ, у тому числі 11 разів – із важкого озброєння.
Про це повідомив прес-центр ОС у ранковому зведенні.

Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а на окремих напрямках із озброєння БМП та протитанкових ракетних комплексів. Зафісмовано також застосування артилерії калібром 122 мм та мінометів.

Обстріли були вчинені по захисниках Кримського, Новотошківського, Троїцького, Новозванівки, Новолуганського, Південного, Майорська, Залізного, Північного, Опитного, Авдіївки, Новотроїцького, Богданівки, Гнутового, Лебединського, Павлополя, Водяного та Широкиного.

Поряд із цим, противник обстріляв із ствольної артилерії калібром 122 мм захисників Новотошківського, із мінометів калібром 120 мм – позиції ЗСУ біля Залізного, Північного та Богданівки, а із мінометів калібром 82 мм – біля Новозванівки, Троїцького, Авдіївки та Водяного.

Внаслідок бойових дій два військовослужбовці Об’єднаних сил отримали поранення.

За даними розвідки, двох окупантів знищено, п’ять дістали поранень.

З початку доби 14 серпня, до 7:00, бойовики російських окупаційних військ двічі відкривали вогонь по наших позиціях – у районах населених пунктів Павлопіль та Широкине.

Читайте також:
Бойовик “ДНР” здався українській владі Луганщини за програмою СБУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна