У Києві пограбували ювелірний магазин: охоронець убитий, авто нападників спалене. ВІДЕО

оновлено

Поліція шукає трьох невідомих, які ввечері у неділю, 12 серпня, пограбували в Києві на Нивках ювелірний магазин-ломбард, застреливши охоронця.

За інформацією з ГУ Нацполіції Києва, повідомлення про напад на вулиці Данила Щербаківського надійшло о 20:00.

За словами свідків, троє чоловіків у масках забігли у приміщення, кілька разів вистрілили в охоронця, забрали ювелірні прикраси і зникли на темно-синьому автомобілі Peugeot в напрямку станції метро “Нивки”. Охоронець, в якого стріляли, від отриманих травм помер.

Правоохоронці ввели спеціальний оперативний план для розшуку і затримання зловмисників.

Підпалений “Пежо” знайшли на території гаражного кооперативу на вулиці Нечуя-Левицького.

На місці події працюють патрульні поліцейські, кінологи, криміналістична лабораторія та слідчо-оперативні групи Головного і Шевченківського районного управлінь поліції.

Повідомляється, що правоохоронці вилучили відео з камер спостереження, встановлених у приміщенні та біля входу у магазин.

За даним фактом розпочаті кримінальні провадження за п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, повідомили у відділі комунікації ГУ НП.

ОНОВЛЕНО. Очевидець прислав каналу “112 Україна” відео, на якому зафіксовано, як троє злочинців після стрілянини відходять із магазину з пакетом.

За даними журналістів, цінностей украли приблизно на 5 млн. гривень.

Читайте також:
Банда з ОРДО причетна до викрадення 30 кг коштовностей
Житомирщині, – ГПУ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна