Доба ООС: 34 обстріли, ворог застосував ствольну артилерію на Приазов’ї

 

Упродовж минулої доби, 11 серпня, в районі проведення операції Об’єднаних сил противник 34 рази відкривав вогонь по позиціях українських військ, у тому числі чотири рази – із важкого озброєння.
Про це повідомив прес-центи ОС у ранковому зведенні.

Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а на окремих напрямках – із озброєння БМП та протитанковими керованими ракетами.
Обстріли здійснювалися по захисниках Кримського, Новотошківського, Новозванівки, Новоолександрівки, Світлодарська, Новгородського, Новотроїцького, Красногорівки, Новомихайлівки, Богданівки, Гранітного, Чермалика, Гнутового, Лебединського, Павлополя, Водяного та Широкиного.

“Поряд із цим, противник обстріляв із мінометів калібром 82 мм наші позиції біля Лебединського, зі ствольної артилерії калібром 122 мм – захисників Гнутового та Кримського”, – сказано в повідомленні.

Внаслідок бойових дій один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення.

За даними розвідки, а добу одного окупанта знищено, двоє дістали поранення.

З початку доби 12 серпня, до 7:00, бойовики російських окупаційних військ двічі відкривали вогонь по наших позиціях – у районах населених пунктів Водяне та Гнутове. Обидва рази застосовувалися міномети калібром 120 та 82 мм. Втрат немає.

Читайте також:
Росія прислала в ОРДЛО ще 2 тисячі своїх військових, – ГУР

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна