Лайма Вайкуле відмовилася виступати в окупованому Криму за будь-які гроші

 

Популярна латвійська співачка Лайма Вайкуле напередодні свого концерту в Одесі зробила заяву з приводу ймовірних гастролей у Криму.
Артистка стверджує, що, незважаючи на великі гонорари, не має наміру відвідувати анексований Росією український півострів.

“Ні. Нам заборонено. Нам, європейцям”, – уточнила Вайкуле, спростувавши припущення, ніби вона є російською співачкою.

“Я туди (в Крим) не поїду, який би гонорар мені не пропонували”, – відповіла зірка на запитання журналістів, передає одеське видання “Думська”.

Також артистка, популярна ще з 1980-х років, заявила, що в неї немає ностальгії за СРСР.

“Ні й ні! У мене немає і не може бути ностальгії за СРСР! Я щаслива, що все це зруйнувалося. Хоча було важко. Може, це і вам належить пережити в Україні. У 90-х я бачила людину, в якої замість взуття взимку були газети. Перехід був дуже важким.
Я в політиці нічого не розумію, але якщо ви вступите в Євросоюз… Я знаю, що будь-який перехід буде дуже складний. Ми пройшли це. У Латвії десять років була злидні. Але сьогодні ми щасливі”, – заявила Лайма Вайкуле.

Концерт латвійської зірки в Літньому театрі одеського Морвокзалу пройшов увечері 10 серпня.

Читайте також:
Кириленко закрив співакові Алессандро Сафіні
в’їзд в Україну після Криму

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна