У Києві затримали озброєного нацгвардійця-“дилера” з амфетаміном. ФОТО

 

Співробітники Головного відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю ГУ СБУ в м. Києві та області, слідчі обласної поліції та військова прокуратура Київського гарнізону затримали на збуті наркотиків військовослужбовця-контрактника Національної гвардії України.

Затримання відбулося “безпосередньо після незаконного збуту наркоділком в погонах наркотичної речовини «амфетамін» у кількості 30 грамів та одержання грошових коштів у сумі 10 тисяч гривень за реалізацію наркотичної речовини”, повідомляє прес-центр військової прокуратури Центрального регіону.

“Затриманий був озброєний вогнепальною зброєю та готовий чинити опір. Проте, завдяки тактично правильно організованій співробітниками CБУ операції з затримання правопорушника, обійшлося без жертв”, – зазначено в повідомленні.

Затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.

Частина 2 статту 307 ККУ (“незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб…”) передбачає позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

На одному з фото із затримання прокуратура частково показала посвідчення нацгвардійця – 24 травня 1992 року народження, особистий номер Г-050782, військова частина 3030 НГУ – це 25-та окрема бригада охорони громадського порядку (25 оброгп), м. Київ.

Читайте також:
Військова прокуратура на Черкащині затримала строковика
– “дилера” амфетаміну у військовій частині

“Наркодилер”-строковик із Десни отримав вирок – рік дисбату

У Києві затримали патрульного, що продавав амфетамін. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна