За добу вбито трьох бойовиків НЗФ ОРДЛО, поранено – дев’ять

 

Минулої доби, 7 серпня, в районі проведення операції Об’єднаних сил противник 36 разів відкривав вогонь по позиціях ЗС України, в тому числі п’ять разів – із важкого озброєння.
Про це повідомив прес-центр ОС у ранковому зведенні.

Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по захисниках Станиці Луганської, Кримського, Малинового, Новозванівки, Троїцького, Луганського, Новолуганського, Світлодарська, Опитного, Мар’їнки, Красногорівки, Гнутового, Лебединського, Павлополя, Водяного та Широкиного.
Поряд із цим, противник обстріляв із мінометів калібру 82 мм наші позиції біля Кримського, Новолуганського, Лебединського та Широкиного, сказано у зведенні.

Втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає.

Водночас, за даними розвідки, трьох окупантів знищено, дев’ять бойовиків дістали поранення.

З початку доби 8 серпня, до 7:00, бойовики російських окупаційних військ двічі відкривали вогонь по позиціях українських захисників – біля Кримського та Широкиного. Важке озброєння не застосовувалося.

Читайте також:
Росія блокує доступ ОБСЄ в ОРДЛО, щоб приховати скоєні там біди, – Волкер

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна