У Білій Церкві “рецидивісту”-дезертиру ЗСУ дали три роки тюрми

 

У місті Біла Церква на Київщині суд виніс вирок у справі молодшого сержанта – контрактника Збройних сил України, який двічі поспіль на тривалий час самовільно залишав військову частину.
Як повідомили “Новинарні” в прес-службі військової прокуратури Центрального регіону, військовослужбовця посадили більш як на три роки.

“Сьомого серпня 2018 року вироком Білоцерківського міськрайонного суду Київської області молодшого сержанта Ц. однієї з військових частин м. Біла Церква за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 407 Кримінального кодексу України (СЗЧ – “Н”), засуджено до покарання у виді позбавлення волі строком на 3 роки 1 місяць”, – сказано в повдіомленні.

У прокуратцрі зазначили, що обвинувачений Ц. на початку жовтня 2017 року вчасно не з’явився з відпустки на службу без поважних причин і надалі ухилялася від проходження служби понад чотири місяці, “проводячи час на власний розсуд”.

Також при призначенні покарання суд зокрема врахував, що військовослужбовець раніше був судимий за скоєння аналогічного злочину, і нове кримінальне правопорушення скоїв у період відбуття іспитового строку.

Як відомо, в Білій Церкві квартирує 72-га окрема механізована бригада ЗСУ.

Читайте також:
Полонений Гап’як, якого штаб АТО вважав дезертиром,
дав СБУ цінні свідчення про бойовиків

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна