Розбій на 100 тисяч чи 2 мільйони: у Дарницькому районі озброєні бандити пограбували авто

 

Увечері в понеділок, 6 серпня, на вулиці Здолбунівській у Києві (Дарницький район) невідомі з пістолетом напали автомобіль “Тойота Кемрі” та вкрали велику суму грошей.

Як це інформували “Вартові Еспресо”, злочин стався близько 18:00.

“За інсайдерською інформацією, за кермом авто знаходилася жінка. Вона привезла на місце події борг, який мала віддати. У цей момент на неї і скоїли розбійний напад і забрали гроші. Жінка не постраждала”, – ідеться в повідомленні.

За даними видання, зловмисники вкрали з авто приблизно 2 млн. гривень.

Водночас прес-служба ГУ Нацполіції Києва вранці у вівторок поширила інформацію про 100 тисяч вкрадених гривень.

“Зі слів 40-річної потерпілої, вона разом з водієм під’їхали на паркувальний майданчик одного з торгівельних центрів у власних справах. У якусь мить до їхньої автівки підбігло троє невідомих чоловіків у масках. Погрожуючи предметом, схожим на пістолет, зловмисники розбили скло задніх дверей “Тойоти” і з салону забрали сумку з 100 тис. гривень. З місця події нападники зникли на автомобілі “Фольксваген”, – ідеться в повідомленні поліції.

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Дарницького УП ГУНП у м. Києві відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

За даними “Еспресо”, у Києві було введено план “Перехоплення” з розшуку і затриманню автомобіля Volkswagen Passat B6.

Читайте також:
Під Києвом розстріляли авто з “авторитетним” діячем федерації боксу. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна