У Красноярському краї РФ розбився гелікоптер з вахтовиками, 18 загиблих. ВІДЕО

У Красноярському краї РФ розбився вертоліт Мі-8. На борту було 18 осіб, усі вони загинули, передають російські інфорагентства.

Вертоліт Мі-8 компанії Utair упав незабаром після зльоту c посадкового майданчика “Ванкор” у Туруханському районі. Аварія сталася приблизно о 10-й годині ранку за місцевим часом (6-та ранку за Києвом). 

Вертоліт перевозив нафтовиків. Загинули 15 пасажирів і троє членів екіпажу.

Як повідомляє Telegram-канал Mash, машини вилітали одна за одною: перший вертоліт злетів о 9:29, другий — о 9:43. Приблизно через 10 хвилин Мі-8 зачепив лопатями вантаж першого вертольота. На борту іншої машини ніхто не постраждав.

У штабі з ліквідації наслідків НС повідомили, що на місці катастрофи гелікоптера виявили два бортові самописці.

“Знайдено обидві чорні скриньки. Вони будуть передані фахівцям Міждержавного авіаційного комітету”, – сказало джерело агенції ТАСС.

Слідчий комітет  відкрив кримінальне провадження за ч. 3 ст. 263 КК РФ (“Порушення правил безпеки руху та експлуатації залізничного, повітряного, морського та внутрішнього водного транспорту і метрополітену”).

Читайте також по квітневу подію:
У Росії розбився вертоліт Мі-8, шість загиблих

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна