Польща пропонує українцям мобільний додаток, аби влаштуватися на легальну роботу за 7 днів

 

Одна з найбільших компаній на ринку працевлаштування іноземців у Польщі – EWL – розробила мобільний додаток, що дозволяє влаштуватися на легальну роботу в країні за сім днів завдяки смартфону.

Як повідомляє веб-сайт компанії, за умови наявності біометричних паспортів або національних польських віз, громадяни України, Молдови та Грузії (з якими працює безвізовий режим) мають змогу заповнити лише одну анкету в своєму смартфоні, долучити фото сторінок паспорту та надіслати заявку до польської фірми.

Дані будуть передані відділу рекрутації EWL, який сконтактується з кандидатами та запропонує їм відповідні вакансії, після чого відділ легалізації фірми терміново розпочне процедуру реєстрації документа, що дозволить легально розпочати працю в Польщі вже за тиждень.

Окрім легальної роботи забезпеченої житлом, цей мобільний додаток дозволяє працівникові з-за кордону отримати страхове забезпечення, безкоштовний стартовий пакет польського мобільного оператора, розпочати процедуру реєстрації рахунку в польському банку з безкоштовним обслуговуванням, забронювати автобусні квитки та отримати можливість здійснити п’ять безкоштовних грошових переказів з Польщі в Україну.

За словами президента компанії EWL Анджея Коркуса, це перший мобільний додаток польської фірми, що дозволяє громадянам інших країн швидко пройти всі формальності та влаштуватися на легальну роботу в Польщі.
Він додав, що головна мета – максимально спростити процедуру легального та безпечного працевлаштування іноземців у Польщі.

Двомовний мобільний додаток доступний для користувачів операційної системи Android.

Читайте також:
У Польщі став суперпопулярним серіал про чотирьох заробітчанок з України

Заробітчани переказали в Польщі в Україну майже 4% ВВП, – МЗС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна