На Одещині відбулися контрдиверсійні навчання силовиків

 

Служба безпеки України спільно з Військово-Морськими силами ЗС України, Державної прикордонної служби, Головного управління Нацполіції, Нацгвардії та ДСНС провели на Одещині планові контрдиверсійні навчання.

Як повідомив 2 серпня прес-центр СБУ, навчання тривали три дні.

“Метою маневрів було підвищення рівня міжвідомчої взаємодії для попередження диверсійних загроз на важливих об’єктах інфраструктури регіону”, – сказано в повідомленні.

Зазначається, що основна увага приділялася відпрацюванню спільних дій при виконанні завдань із блокування та знищення сил противника на об’єктах морської інфраструктури портів Чорного моря. Також удосконалювали навички організації та взаємодії різних структур безпеки й оборони.

Керівники навчань відзначили “високий рівень готовності сил та засобів до виконання завдань за призначенням”.
Водночас напрацьовано пропозиції щодо підвищення ефективності контрдиверсійної роботи для належного режиму антитерористичного захисту.

“Триденні навчання стали початком проведення подальших маневрів з нарощуванням відповідних сил і засобів”, – зазначили у Службі.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна