Мажор Островський, який збив дитину, – племінник кримінального авторитета Оболонського, – ЗМІ

 

Кирило Островський, який насмерть збив 10-річну дівчинку на переході в Печерському районі Києва, є племінником кримінального авторитета та очільника організованого злочинного угрупування.
Мати 23-річного “мажора” – старша сестра кримінального авторитета Саші Оболонського, повідомляє видання “Обозреватель” з посиланням на власні джерела.

За даними видання, Саша Обдолонський був неодноразово судимий, у тому числі за умисне вбивство. Як стверджує джерело, він убив власного батька, однак зв’язки у правоохороних органах допомогли йому перекваліфікувати статтю на “вбивство з необережності”.

Зазначається, що в лютому 2018 року Олександр К-ко (він же – Саша Оболонський) був затриманий співробітниками СБУ як організатор злочинного угруповання, яке здійснювало незаконні оборудки на ринку нерухомості. До складу угруповання входило сім жителів столиці. Для переоформлення житла на підставних осіб зловмисники використовували підроблені доручення і вносили неправдиві дані в систему Державного реєстру прав на нерухоме майно.

Протягом 2017 року зловмисники здійснили відчуження кількох житлових і нежитлових об’єктів нерухомості в центральних районах столиці.

Під час обшуків у фігурантів справи правоохоронці вилучили підроблені печатки юридичних осіб, паспорти громадян України і незаповнені нотаріальні бланки.

У ватажка ОЗУ, Саші Оболонського, виявили також саморобну вогнепальну зброю, більше трьохсот патронів калібру 7,62 мм і спеціальні технічні засоби для зняття інформації, повідомляє видання.

“Зв’язки в Нацполіції в черговий раз “допомогли” Олександру К-ку. На цьому тлі не дивні і спроби “відмазати” його племінника, який збив дівчинку”, – вважає джерело.

Як повідомляла “Новинарня“, Кирило Островський – колишній боксер, власник і директор фірми Fit&Sweet  – на пішохідному переході на бульварі Лесі Українки збив 10-річну дівчинку, яка переходила вулицю разом із матір’ю на зелене світло. Hummer Островського проїхав ще кілька десятків метрів, намагаючись втекти. Водій чинив опір поліції при затриманні.
За даним фактом слідчим відділом ГУНП у м. Києві відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.  Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 8 років.

Шевченківський районний суд Києва постановив заарештувати Островського на два місяці – до 21 вересня.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна