Аварія з “п’яним” BMW в Черкасах: на переході загинули жінка й син поліцейського-АТОвця

 

У Черкасах на перехресті вулиць В’ячеслава Чорновола і Чайковського сталася ДТП, внаслідок якої загинули жінка і її чотирирічний син, водій – імовірний винуватець – був затриманий, хоча ЗМІ повідомляли про його втечу.

Автомобіль BMW в’їхав у інше авто – Fiat, через що той відкинуло на пішохідний перехід. По ньому саме йшла жінка 1990 р.н. з дитиною 2014 р.н., передає “Прочерк“.

Фото: Прочерк

Поліція на місці пасажира виявила чоловіка із явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Видання інформувало, нібито водій BMW втік. І цей автомобіль BMW із харківською реєстрацією раніше вже тікав з місця ДТП та перебував у розшуку.

Виданню “Про все” стало відомо, що жертвами ДТП стали дружина й дитина учасника АТО – теперішнього поліцейського.

Фото: Прочерк

Особовий склад Головного управління Нацполіції в Черкаській області висловив співчуття колезі – співробітнику поліції, дружина та малолітній син якого загинули сьогодні  в результаті смертельної дорожньо-транспортної пригоди.
Про це повідомив сайт ГУ НП Черкащини.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху
або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб, – карається позбавленням волі на строк від 7 ло 12 років).

Особу, яка обґрунтовано підозрюється у вчиненні даного кримінального правопорушення затримано відповідно до статті 208 КПК України, повідомили в поліції.

Читайте також:
Смертельна ДТП під Житомиром:
власника маршрутки відправили під домашній арешт

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна