На Донеччині знайшли схрон зброї, залишений бойовиком “ДНР” родичеві при відступі

 

У місті Часів Яр Бахмутського району поліція знайшла в гаражі арсенал зброї, який там закопав бойовик “ДНР” у 2014 році, перш ніж відступити на непідконтрольну уряду територію Донеччини.
Як передає “Новинарня“, про це повідомила прес-служба ГУ Нацполіції Донцької області.

“Під час розшукових заходів з документування терористичної діяльності бойовиків правоохоронці Бахмута встановили, що 23-річний мешканець Часів Яру, вступивши до незаконних збройних формувань, на території Бахмутського району в 2014 році чинив злочини проти українського народу. Під час звільнення міста українськими військами бойовик, тікаючи, закопав у гаражі свого 33- річного родича цілий арсенал зброї. Про це він повідомив власникові гаражу, який на той час перебував у місцях позбавлення волі”, – ідеться в повідомленні поліції від 21 липня.

арсенал в гаражі - Часів Яр _й арсенал в гаражі - Часів Яр _1
<
>

Оперативники з’ясували місце знаходження небезпечних предметів та вилучили: три автомати Калашникова, гранатомет РПГ-22, гранату Ф-1 і запал до неї, 420 набоїв калібром 5,45 мм.

Небезпечну знахідку було вилучено з експертами вибухотехніками та спрямовано на дослідження. Вирішується питання щодо відкриття кримінальних проваджень.

Читайте також:
На Донеччині 60-річний чоловік закопав на городі арсенал гранат
– “глушити рибу”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна