Вірмен обурили зухвалі навчання російської армії зі стріляниною в селі. ВІДЕО

 

Військовослужбовці 102-ї російської військової бази несподівано провели навчання зі стріляниною у вірменському селі Панік Ширакського марзу (області), що неабияк обурило місцевих мешканців.

Військові навчання ЗС РФ відбулися вранці 17 липня. Спочатку місцевим жителям здалося, що почалася війна, передає видання “Аварот“.

Зазначається, що близько трьох десятків солдатів ЗС Росії перекрили дорогу села, зупинили свою колону.

“Такі звуки, постріли! Добре, що набої були небойовими. Весь народ одразу вибіг із будинків після цих звуків, навіть є діти, які знепритомніли. Образливо те, що нікого не попередили, що на території вашої громади будемо проводити навчання”, — розповів очевидець.

Голова села висловив невдоволення тим, що надважка техніка російської військової бази зруйнувала покриття на вулицях села.

“Якщо хтось із Вірменії в Російській Федерації зробить таке, в громаді хоча б із одним будинком, то роздули б трагедію! Добре, зрозуміли, що військова база, спасибі, захищають, але не повинні приходити і влаштовувати бойові дії на території села!” – сказав Вардан Макеян.

Жителі села зняли на відео розмову з представниками російської бази:

Читайте також:
Лідер протестів Пашинян став прем’єр-міністром Вірменії

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна