Вибух у Тернополі спричинила жінка-самогубця, ледь не вбивши чоловіка й сина

 

Вибух газу у багатоповерхівці в Тернополі, внаслідок якого постраждали чоловік та дитина, спричинила жінка, що має проблеми із психікою та не вперше намагалася вчинити самогубство.
Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції Тернопільської області.

Раніше сайт Державної служби України з надзвичайних ситуацій інформував, що 17 липня о 20.30 до рятувальників надійшло повідомлення про вибух в одній із квартир багатоповерхового будинку на вул. Пушкіна в Тернополі. Вогнем знищено витяжну вентиляцію на площі 1 кв. м, пошкоджено речі домашнього вжитку, облицювання стін та стелі, вхідні двері квартири та міжповерхова віконна рама.

Пожежу оперативно загасили.

На момент вибуху в квартирі перебували три особи. До медичного закладу із опіками тіла II-III ступенів госпіталізовано власника квартири 1973 р.н. та його семирічного сина, зазначили в ДСНС.

“Із дiагнозом “отруєння продуктами згоряння природного газу” та “спроба самогубства” в психоневрологічну лікарню ушпиталено жінку”, – зазначили у свою чергу в поліції.

Зі слів господаря квартири, до моменту виникнення пожежі він перебував в одній із кімнат, дружина була на кухні, в коридорі грався син. Чоловік раптом відчув запах газу. Коли забіг на кухню, то побачив, що конфорки газової плити відкриті.

“Дружина, не мовивши ні слова, пішла, а він перекрив газ та почав відчиняти вікна. В цей момент й сталося загоряння”, – ідеться в повідомленні.

За попередніми даними, жінка неодноразово намагалася вчинити самогубство через проблеми з психікою”, – зазначили в поліції.

Відомості за даним фактом внесено до ЄРДР і кваліфіковано ст. 270 Кримінального кодексу України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки).

Читайте також:
У будинку в Кривому Розі вибухнув побутовий газ – троє потерпілих

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна