На Львівщині в ДТП потрапило авто з військовими, двоє загинули. ОНОВЛЕНО

оновлено

Неподалік від Львова під час зіткнення мікроавтобуса Ford Transit із легковим автомобілем Mazda загинули двоє військових. Ще троє осіб, з яких двоє – військовослужбовці ЗСУ, отримали травми.

Як інформує відділ комунікації ГУ Нацполіції, дорожньо-транспортна пригода сталася у п’ятницю, 13 липня, близько 15:00, між селами Лапаївка та Оброшине Пустомитівського району. Внаслідок зіткнення четверо осіб, які перебували у легковику, отримали травми. Двоє з них померли на місці події. Крім того, травмований водій мікроавтобуса.
Потерпілі госпіталізовані.

Як повідомили УНІАН у Міністерстві оборони України, під час ДТП загинули двоє військовослужбовців Самбірського гарнізону (Львівська область), ще двоє військових цього гарнізону отримали травми.
Загиблі і травмовані військовослужбовці перебували в легковому автомобілі.

ОНОВЛЕНО. Дорожньо-транспортну пригоду спричинив офіцер Збройних сил України, який був за кермом автомобіля Mazda.
Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook військовий прокурор Західного регіону Олег Сенюк.

“Старший лейтенант ЗСУ поблизу села Лапаївка спричинив смертельне ДТП. Порушивши правила дорожнього руху, офіцер виїхав на швидкості на зустрічну смугу, де зіткнувся із автомобілем Ford Transit під керуванням військовослужбовця Західного територіального управління аудиту. Унаслідок цього двоє пасажирів-військовослужбовців автомобіля Mazda загинули на місці події. Водія автомобіля Mazda, який спричинив ДТП, та іншого пасажира направлено до військового шпиталю”, – написав Сенюк.

За його даними, відомості про подію внесено до ЄРДР за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення ПДР, що спричинило загибель кількох осіб, – карається позбавленням волі на строк до десяти років), винуватця ДТП вже затримано.

У департаменті цивільного захисту Львівської ОДА повідомили, що у водія легковика Mazda діагностовано струс головного мозку, множинні різані рани голови та обличчя, у пасажира-військовослужбовця лікарі діагностували політравму та травматичний шок.
Водій мікроавтобуса Ford Transit у результаті ДТП отримав забої грудної клітини та ніг. Після надання медичної допомоги на місці події він відмовився від госпіталізації.

Читайте також:
На Львівщині посол Швейцарії спричинив потрійну ДТП. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна