Доба ООС: активізація під Світлодарськом, 17 обстрілів, один боєць поранений

 

За минулу добу, 11 липня, противник 17 разів відкривав вогонь по позиціях ЗС України, застосовуючи піхотне озброєння – гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.
Про це повідомляє прес-центр Об’єднаних сил.

Одного військовослужбовця було поранено.

“На Луганському напрямку біля Станиці Луганської ворог вчинив чергову провокацію на ділянці розведення сторін, випустивши декілька черг з великокаліберного кулемета у бік наших позицій, чим вже вкотре зірвав виконання рішення Тристоронньої контактної групи”, – сказано в повідомленні.
Також були обстріляні з гранатометів зазнали захисники Кримського.

У штабі відзначають, що значно активізувалися окупанти на Світлодарській дузі – там ворог сім разів відкривав прицільний, проте нетривалий вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях Об’єднаних сил. Вогневого впливу зазнали захисники Новолуганського, Світлодарська та Луганського.

На Донецькому та Маріупольському напрямках відмічається зниження активності ворога, порівнюючи із попередньою добою. Російські окупаційні війська відкривали поодинокий вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по захисниках Красногорівки, Мар’їнки, Авдіївки, Талаківки та Широкиного.

За даними розвідки, за добу двоє окупантів дістали поранення.

З початку поточної доби, 12 липня, до 7:00 бойовики російських окупаційних військ п’ять разів порушили режим припинення вогню на Донецькому та Маріупольському напрямках. З великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї були обстріляні позиції наших захисників біля Мар’їнки, Березового, Троїцького та Водяного.

Читайте також:
ТКГ в Мінську: позитив від “хлібного перемир’я”
та поліпшення мобільного зв’язку в ОРДЛО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна