Окупанти на Луганщині обстріляли житлові будинки в Золотому-4. ФОТО

 

Російсько-окупаційні війська з боку непідконтрольних територій обстріляли житлові квартали селища Золоте-4.

Про це у вівторок, 10 липня, повідомив прес-центр Об’єднаних сил.

“Російські окупанти, нехтуючи підписаними Тристоронньою контактною групою домовленостями щодо встановлення “хлібного перемир’я” та безстрокового припинення вогню, зухвало продовжують руйнувати домівки мирних мешканців та ведуть обстріли по цивільних кварталах. Так, сьогодні 10 липня, вкотре з боку непідконтрольного українській владі населеного пункту Золотого-5 противник підступно обстріляв житлові квартали мешканців Золотого-4″, – йдеться у повідомленні.

Як зазначили у штабі, руйнування зазнали подвір’я, розташовані в центрі селища.

“Дивом довелось уникнути жертв серед цивільного населення. Надати допомогу постраждалим на місце події прибули групи цивільно-військового співробітництва та правоохоронці”, – додали у штабі.

Фото:

обстріл Золоте-4 10 липня 2018 _ обстріл Золоте-4 10 липня 2018 _1 обстріл Золоте-4 10 липня 2018 _2
<
>

Там також зазначили, що за цим фактом повідомлено представників СЦКК та міжнародні спостережні місії.

Як повідомляла “Новинарня“, наприкінці червня сили кількох підрозділів, які входять до складу ООС, завершили операцію зі взяття під повний контроль селища Золоте-4 в Попаснянському районі Луганської області. Свої нові укріплення українські військові облаштували на стратегічно важливих висотах та на значній відстані від будівель місцевого населення. Після цього розпочалося розмінування прилеглої до селища території та інші заходи з гуманітарної допомоги.

Фото: прес-центр штабу ООС

Читайте також:
Наєв нагородив роту глибинної розвідки за взяте Золоте-4. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна