Доба ООС: 13 обстрілів, без втрат

 

Упродовж минулої доби, 7 липня, противник 13 разів вдався до вогню по позиціях Об’єднаних сил, однак – без застосування важких озброєнь.
Про це повідомляє прес-центр ОС у ранковому зведенні.

Зазначається, що за добу 7 липня та з початку доби 8-го (до 7:00) втрат серед українських захисників немає.

На Луганському напрямку в районі селищ Старий Айдар та Кримське ворог продовжив застосовувати гранатомети та стрілецьку зброю.
Також зі стрілецької зброї бойовики вели вогонь у районі Новолуганського.

На Донецькому напрямку минулої доби було неспокійно у районі населених пунктів Піски, Новотроїцьке та Красногорівка. Тут противник застосвував гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

“Маріупольський напрямок залишається зоною активних провокативних дій російських найманців. Шість разів окупанти намагалися змусити наших захисників відкрити вогонь у відповідь. Використовуючи гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, противник обстрілював позиції у районі населених пунктів Широкине, Водяне та Піщевик”, – зазначено у зведенні.

Із 0:00 до 7:00 неділі бойовики російських окупаційних військ уже двічі порушили режим припинення вогню. Провокації із застосуванням стрілецької зброї зафіксовано на Маріупольському напрямку – біля Водяного та Широкиного.

Як інформувала “Новинарня“, з 1 липня ТКГ оголосила “хлібне перемир’я”.

Читайте також:
Контррозвідка затримала контрактника ЗСУ, який у 2014-му воював за “ДНР”.
ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна