Убивцю поліцейського Глушака арештували на два місяці

 

Прокуратура Києва повідомила про підозру 48-річному мешканцю Святошинського району столиці за фактом умисного вбивства підполковника поліції Дмитра Глушака.

Про це 7 липня повідомили у прес-службі столичної прокуратури.

Затриманому оголошено про підозру за п.6 ч.2 ст.115 (умисне заподіяння смерті іншій людині, вчинене з корисливих мотивів), та ч.4 ст.187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаним з насильством) КК України.

До Шевченківського райсуду Києва було внесено клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як розповів “Українській правді” речник Нацполіції Ярослав Тракало, суд задовольнив клопотання та заарештував підозрюваного на 60 діб без права внесення застави.

“Встановлено, що наприкінці червня зловмисник, який вже був неоднаразово судимий за тяжкі корисливі злочини, через мережу інтернет знайшов оголошення потерпілого щодо продажу золотого ланцюжка та домовився про зустріч. Під час зустрічі, сівши в автомобіль на заднє сидіння, підозрюваний здійснив у потерпілого два постріли з вогнепальної зброї, після чого заволодів його речами, а саме золотим ланцюжком та мобільним телефоном, та зник з місця події”, – повідомили у прокуратурі.

Підозрюваного – злочинця-рецидивіста – було затримано на території Київської області. Першочерговими слідчими діями встановлено та вилучено зброю, з якої, ймовірно, вчинено вбивство.

Як інформувала “Новинарня“, 5 липня в Шевченківському районі Києва, на вулиці Щусєва, у припаркованому автомобілі Hyundai виявили застреленим чоловіка, якого обікрали.
Пізніше з’ясувалося, що загиблий – працівник кримінальної поліції Дмитро Глушак 1977 року народження. Він із 1995 року працював у кримінальній міліції.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна