Нардеп із партії Ляшка потрапив у серйозну ДТП на “Тойоті”. ВІДЕО

оновлено

У п’ятницю, 6 липня, народний депутат від Радикальної партії Ляшка Дмитро Лінько потрапив у серйозну ДТП на Кіровоградщині.

Як повідомив у “Фейсбуці” сам Олег Ляшко, Лінько живий і впевнений, що його врятував пасок безпеки.

При цьому Ляшко оприлюднив відеозапис, на якому можна побачити наслідки аварії в селі: позашляховик “Тойота” (імовірно, Land Cruiser Prado) з нардепом врізався у цегляну будівлю, частково зруйнувавши стіну; у машини відпало колесо, у салоні спрацювали подушки безпеки. Поруч – вантажівка.

Лінько сам знімав це відео, коментуючи: “Це наше колесо”, “Подушки спасли” тощо.

ОНОВЛЕНО. За свідченнями очевидців, водій Лінька не впорався з кермуванням і зачепив вантажівку, йдеться у сюжеті ТСН. Від удару позашляховик відкинуло на господарчу споруду при дорозі. Усі учасники пригоди відбулися саднами та переляком. На місці склали європротокол і роз’їхалися.

На ФБ-сторінці нардепа Лінька довгий час була інформація лише про те, що 6 липня він їздив до Кропивницького, де відкривав громадську приймальню Радикальної партії.

Згодом нардеп написав: “Вчора зустріли свій другий день народження разом з Attila Szellei-Dovzhenko та Иван Анатолиевич на під‘їзді до Кропивницького.
Ще раз пересвідчився в надзвичайній важливості ремнів безпеки та аварійних подушок. Вони врятували від серйозних травм. Слава Богу всі живі, відбулись забоями та подряпинами.
Дякую всім друзям за турботу. Вороги не дочекаєтесь!
Будьте завжди уважні на дорозі та не забувайте пристібатись!”

Як відомо, Дмитро Лінько зареєстрований у Кропивницькому, там живе його матір. У його декларацію внесені два авто – легковики Peugeot 407 та Cherry Jaggi, обидва 2008 року випуску.
Лінько – колишній активіст партії “Братство” Дмитра Корчинського. Перед потраплянням у список Радикальної партії Ляшка 2014 року був учасником АТО – одним із командирів у роті МВС “Свята Марія”.

Читайте також:
Вибух біля машини Парасюка показав, що в нього вже не “Шкода”,
а Subaru Outback

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна