Контрснайперська боротьба ООС: знищено двох окупантів

 

Упродовж минулої доби, 6 липня, противник 30 разів відкривав вогонь по позиціях ЗСУ, зокрема один раз застосував заборонену Мінськими домовленостями зброю.
Один військовий Об’єднаних сил поранений. За уточненими даними розвідки, упродовж минулої доби у результаті заходів контрснайперської боротьби двох окупантів було знищено. Про це повідомляє прес-центр ОС у ранковому зведенні.

“Підрозділи Об’єднаних сил стійко утримують займані рубежі, неухильно дотримуються режиму припинення вогню і не піддаються на провокації ворога”, – зазначено у зведенні.

На Луганському напрямку в районі селища Кримське ворог продовжив застосовувати гранатомети та стрілецьку зброю.
У районі Попасної та Світлодарської дуги противник відкривав прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї у районі населених пунктів Катеринівка, Світлодарськ та Новолуганське.
На Горлівському напрямку ворог вів турбуючий вогонь з озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Під обстріли потрапили позиції в районі селищ Південне та Новгородське.

На Донецькому напрямку минулої доби було неспокійно. Противник із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї відкривав прицільний вогонь по захисниках Троїцького, Авдіївки, Новоселівки Другої, Новотроїцького та Кам’янки. У районі Красногорівки один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення внаслідок снайперського вогню.

“Найбільше ворожих обстрілів зафіксовано на Маріупольському напрямку. 12 разів російські окупанти намагалися змусити наших захисників відкрити вогонь у відповідь. Використовуючи гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, противник відкривав вогонь у районі населених пунктів Богданівка, Водяне, Лебединське. Окрім цього, захисників Широкиного обстріляли протитанковими керованими ракетами та з 82-мм міномета”, – сказано у зведенні.

З початку поточної доби, 7 липня, станом на 7-му ранку, зафіксовано два ворожі обстріли – із застосуванням стрілецької зброї – біля Нового Айдару (Луганська область) та Широкиного (Приазов’я).

За поточну добу втрат серед захисників України немає.

Читайте також:
У мережу потрапив відеозапис влучного пострілу
українського снайпера на Донбасі

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна