У Чернівцях затримали на хабарі начальника фельд’єгерського зв’язку

У Чернівцях правоохоронці затримали на хабарі полковника – начальника відділу урядового фельд’єгерського поштового зв’язку.
Одержання неправомірної вигоди задокументовано 3 липня, повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону.

“Хабар у розмірі 600 доларів США від громадянина призначався за прийом останнього на роботу. Крім того, 11 тис. грн. було отримано від підлеглого за виплату одноразових видів грошового забезпечення та видачу трудової книжки після звільнення”, – зазначили в прокуратурі.

Корупціонера затримали у порядку ст. 208 КПК України після отримання чергових частин оговореної суми неправомірної вигоди.

Спецоперацію з викриття правопорушника проводили слідчі Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області спільно з оперативними співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю обласного УСБУ.

Наразі проводяться обшуки за місцем роботи і проживання фігуранта справи.

Вирішуються питання щодо повідомлення підполковнику про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

Читайте також:
СБУ затримала на хабарі начальника відділу
Головного управління оперативного забезпечення ЗСУ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна