На Харківщині “мехвод” ЗСУ загинув під час завантаження бронетехніки на залізниці

 

У вівторок, 3 липня, в Чугуївському районі Харківської області під час завантаження на залізничні платформи броньованої техніки загинув механік-водій однієї з військових частин.

Як повідомляє прес-центр ОК “Схід”, старший сержант Олександр Скус отримав травми, несумісні з життям.

“Проводиться розслідування обставин загибелі військовослужбовця. Попередньо встановлено, що причиною трагедії стало грубе порушення військовослужбовцем техніки безпеки при проведенні робіт. В усіх військових частинах та установах оперативного командування вживаються термінові додаткові заходи щодо недопущення травмування військовослужбовців”, – сказано в повідомленні ОК.

Командування оперативного командування “Схід” та військової частини висловлює співчуття родині та близьким загиблого Олександра Дмитровича Скуса.

“Вони не залишаться наодинці зі своїм горем, оперативне командування та військова частина надають і надаватимуть у подальшому рідним старшого сержанта Олександра Скуса всю можливу підтримку”, – зазначили в командуванні.

Читайте також:
На Чернігівщині через алкоголь загинув контрактник 72 омбр

 У Києві легковик потрапив під потяг із танком. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна