Світоліна не змогла подолати стартове коло Вімблдону вперше з 2014 року

 

Перша ракетка України, п’ята ракетка світу Еліна Світоліна припинила виступи на Вімблдонському турнірі вже в першому колі.

У понеділок, 2 липня, українка несподівано поступилася 57-й ракетці світу німкені Татьяні Марії у трьох сетах – 6:7, 6:4, 1:6.

Лідерка українського тенісу Еліна Світоліна, посіяна цього року на Вімблдоні під п’ятим номером, була рішучо налаштована зайти далеко турнірною сіткою.
Варто взяти до уваги, що Світоліна віднедавна мешкає у британській столиці.

“Для мене цей Вімблдон буде першим після переїзду в Лондон. Думаю, це мені допоможе. Я почуватимуся як удома”, – заявляла Еліна напередодні.

Однак підсумок – перша поразка екс-одеситки вже на старті престижного турніру в Лондоні з 2014 року.

Світоліна – не перша українка, яка покинула Вімблдон-2018 на старті. Також у понеділок із турніром попрощалася Катерина Бондаренко (поразка чешці Люції Щафаржовій у двох сетах).

Водночас боротьбу на трав’яних кортах продовжують Сергій Стаховський (переміг у п’яти сетах бразильця Жоао Соузу) та Леся Цуренко (впевнено виграла в Тімі Бабош з Угорщини).
Ще одна українка – Катерина Козлова – виступить на Вімблдоні 3 липня.
Українець Олександр Долгополов знявся зі змагань через травму.

Читайте також:
Світоліна вилетіла від румунки Бузарнеску другий турнір поспіль

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна