“Нещасний випадок”. До ножового поранення замкома інші особи не причетні, – ДШВ

 

Заступник командувача Десантно-штурмових військ Збройних сил України Павло Щербань отримав ножове поранення у результаті “нещасного випадку” без участі інших осіб.

Про це заявили в прес-службі ДШВ ЗСУ в суботу, 30 червня.

Зазначається, що сам полковник спростував причетність до інциденту “інших осіб”.

“У ході проведеної перевірки за фактом отримання тілесних ушкоджень заступником командувача ДШВ ЗС України полковником Щербанем П. Р. встановлено, що тілесні ушкодження отримані внаслідок прикрого нещасного випадку.
Характер тілесних ушкоджень, що не несуть загрози життю, та свідчення полковника Щербаня П.Р. спростовують причетність до даного випадку інших осіб”, – зазначили в ДШВ.

Командування Десантно-штурмових військ сподівається на скоріше одужання полковника Щербаня.

У той же час обставини, за яких Щербань отримав ножові поранення, не уточнюються.

Як інформувала “Новинарня“, ввечері 27 червня в Житомирі біля продуктового магазину отримав ножове поранення заступник командувача Десантно-штурмових військ полковник Павло Щербань.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна