Україна веде дві війни – Борис Джонсон

 

Захід мусить пам’ятати, що Україна зараз веде дві війни, захищаючи світ від агресії Росії та розбудовуючи демократію. Про це міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон заявив 27 червня на Другій міжнародній конференції з питань реформ в Україні, яка відбувається в столиці Данії Копенгагені, передає радіо “Свобода“.

“Через рік після лондонської конференції з реформування України сильна міжнародна підтримка для України є сьогодні в Копенгагені. Значний прогрес у реформах досягнутий, але український уряд має спиратися на цей імпульс. Ми й наші партнери тут, щоб допомогти”, – зазначив британський урядовець у мережі Twitter.

Джонсон також відзначив ухвалення в Україні закону про антикорупційний суд. Водночас він вказав на потребу вдосконалити деякі його положення, зокрема, про апеляцію новоствореного органу у тих антикорупційних справах, які є вже зараз.

Читайте також:
Борис Джонсон: Путін “практично напевне” особисто дав наказ отруїти Скрипаля. Москва реагує

д

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна