На Полтавщині під час футбольного матчу стріляли з “Калашникова”, – ЗМІ. Поліція говорить про петарди

 

На матчі чемпіонату Полтавської області серед аматорів у селі Савинці Миргородського району нібито сталася стрілянина – невідомі стріляли з автомата Калашникова. Про це повідомили місцеві ЗМІ. Однак матч місцевої “Олімпії” з командою “Колос” (Лазірки) продовжився.

“Тур футбольного чемпіонату області був затьмарений дикунською поведінкою горе-уболівальників у Савинцях. Арбітру поєдинку кременчужанину Віктору Чернишову навіть довелося призупинити початок другого тайму через стрілянину, яка виникла у перерві гри. Як повідомили присутні на грі свідки вакханалії, під час перерви невідомі з числа глядачів стріляли з автомата Калашникова. Цього разу, на щастя, нікого не вбили та не покалічили”, – пише видання “Полтава 365”.

Водночас прес-служба ГУ Нацполіції Полтавщини подає іншу інформацію: 23 червня на стадіоні “Олімпія” в селі Савинці під кінець проведення першого матчу (насправді вочевидь тайму – “Н”) невідомі почали здійснювати зрив петард, матч арбітром був призупинений”.

“На даний факт поліція відреагувала миттєво. Присутні вболівальники обох команд відреагували адекватно та заспокоїлись. Матч відбувся, інших порушень публічного порядку допущено не було”, – сказано в повідомленні ГУ НП.

Відомості про дану подію в Миргородському відділі поліції внесені до Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.
Поліція проводить “перевірку по встановленню осіб, причетних до даної події”.

“Олімпія” перемогла з рахунком 1:0.

Команда із Савинців залишається на першому місці своєї групи обласної першості, Лазірки – треті.

Читайте також:
Гравець збірної України влаштував футбольний матч на позиції сил АТО
під обстрілами. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.