Лукашенко: в Білорусі можуть почати війну, як в Україні

 

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що якщо його країна не вирішить економічні проблеми, то може втратити незалежність або стати учасницею збройного конфлікту. Ці слова пролунали під час його поїздки до Шкловського району, повідомляє “Белсат“.

Лукашенко різко розкритикував роботу місцевих чиновників і взагалі ситуацію в агросекторі.

“Прийшли на планерку, намітили зробити – це потрібно зробити. Причина одна невиконання – смерть. Ми на фронті. Якщо ми не витримаємо ці роки, провалимося – значить, потрібно буде або до складу будь-якої держави йти, або про нас просто будуть витирати ноги. Або, не дай бог, почнуть в Білорусі війну, як в Україні”, – наводить видання слова голови держави.

Ці цитати пролунали в повідомленнях державних ЗМІ та прес-служби Лукашенка. Натомість згадані слова можна знайти в репортажі каналу ОНТ.

Читайте також:
У Білорусі бойовика “ЛНР” засудили до двох років колонії

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна