ГПУ закрила справу проти “Нової Пошти”

 

Кримінальне провадження, ініційоване Генеральною прокуратурою України стосовно “Нової Пошти“, було закрито 14 червня 2018 року за відсутністю в діянні складу кримінального правопорушення. Про це компанії повідомили представники ГПУ, передає прес-служба “Нової Пошти”.

“Ми від самого початку були впевнені, що справу проти “Нової Пошти” буде закрито. Дякую всім, хто був у цій ситуації на нашій стороні, без сумніву підтримав нашу компанію, хто вірив в нас і у чесність наших способів ведення бізнесу”, – заявив співвласник компанії В’ячеслав Климов.

Нагадаємо, що 16 березня представники Генеральної прокуратури провели близько 15 обшуків складських та офісних приміщень ТОВ “Нова пошта” у Києві, Полтаві, Харкові, Одесі, Львові та Дніпрі.

Прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган заявила про вилучення в офісних та складських приміщеннях компанії не облікованих готівкових коштів.

“Нова пошта” спростувала цю інформацію. Там заявили, що в Харкові правоохоронцями були вилучені кошти в компанії “Пост Фінанс”, які оприбуткованi вiдповiдно до законодавства. Компанія має намір оскаржувати вилучення коштів.

Пізніше в “Новій пошті” також повідомили, що правоохоронні органи під час обшуків в офісах компанії вилучили 132 тисячі гривень.

Читайте також:
“Нова пошта”: чому були обшуки, що прокуратура знайшла і чим це закінчиться

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна