Порошенко зняв заборону на в’їзд в Україну російській уповноваженій

 

Президент Петро Порошенко зняв російській уповноваженій з прав людини Тетяні Москальковій заборону на в’їзд до України. Це зроблено для того, щоб вона могла відвідати утримуваних в Україні росіян, повідомила український омбудсман Людмила Денисова в ефірі “Громадського ТБ”.

“У Москалькової знята заборона на в’їзд в Україну, яка була через те, що вона порушувала порядок в’їзду в Крим. Тепер заборона знята і вона може безпрецедентно приїжджати в Україну”, – сказала Денисова.

Вона зазначила, що, згідно з домовленостями президента України Петра Порошенка з його російським колегою Володимиром Путіним, візити російського омбудсмена мають відбуватися паралельно з візитами українського омбудсмена до утримуваних Росією українців.

Як повідомляла “Новинарня“, 21 червня президент Петро Порошенко провів телефонну розмову з Володимиром Путіним та закликав його звільнити українських заручників, які утримуються в російських тюрмах і на окупованих  територіях. Він також наголосив на важливості допуску уповноваженого з прав людини Людмили Денісової до Олега Сенцова та інших ув’язнених українців.

Читайте також:
Денисова: Є підстави вважати, що Сенцова годують примусово

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна